witblok 1440 100

huwelijk 007Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. De perfecte dag waar u aan elkaar de liefde verklaart in het bijzijn van familie en vrienden. Zalencentrum De Pandoer is een officiële trouwlocatie, waar wij ervoor zorgen dat u die onbezorgde en onvergetelijke dag heeft. We hebben letterlijk alles in huis om van uw bruiloft een groot succes te maken.

Gastheerschap en persoonlijke aandacht

De Pandoer is uniek, omdat wij over de mogelijkheden beschikken een trouwfeest helemaal op maat en naar u wensen af te stemmen. Wij dragen gastheerschap en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Ook zijn we flexibel en is ons niets te gek.
Bij De Pandoer wordt u persoonlijk ontvangen door een van de eigenaren, die met u aan tafel gaat zitten om u te helpen om van uw bruiloft een daverend succes te maken. We luisteren hierbij goed naar uw huwelijkswensen. We leggen u de uitgebreide mogelijkheden van De Pandoer uit en we lopen met u uw trouwdag door. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van huwelijken, waardoor we als een extra ceremoniemeester voor uw bruiloft kunnen functioneren. Ook tijdens de bruiloft zelf zal de hele dag een van de eigenaren tot uw beschikking staan om ervoor te zorgen dat de gehele dag naar wens verloopt.

Talloze Mogelijkheden, Plannen en Ideeën voor uw Bruiloft

huwelijk004 600Bij De Pandoer kunnen we samen met u een gehele trouwdag organiseren, maar ook een los trouwfeest, receptie, bruiloftsactiviteit en/of diner.
Zoals we al schreven is De Pandoer een officiële trouwlocatie. Ons zalencentrum ligt in het landelijk gelegen dorp Heusden, nabij Asten in Noord-Brabant. Tegenover ons zalencentrum ligt de knusse kerk van Heusden. Als u op één dag zowel voor de wet als voor de kerk wilt trouwen, dan biedt De Pandoer hiervoor een ideale mogelijkheid. Nabij ligt de botanische tuin, die met mooi weer een mooi decor biedt voor een proost. Vooral in de lente en zomer, als vele bloemen in bloei staan, is de tuin een zeer romantische en mooie omgeving. Het is traditie dat de bruidegom hier de champagne sabreert, oftewel met een zwaard de champagnefles ontkurkt. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan is er ook de mogelijkheid om dit in De Pandoer zelf te doen.

Als u in de echt verbonden bent, dan zijn er nabij De Pandoer verschillende mooie locaties voor het maken van bruidsfoto's. Populaire trouwfoto locaties in Asten-Heusden zijn onder meer de eerdergenoemde botanische tuin, de idyllisch gelegen visvijvers, de golfbaan en de nabijgelegen ruïne van het Middeleeuwse kasteel van Asten.

In De Pandoer beschikken we over een uitgebreide keuken met personeel die de hele dag tot uw beschikking staat. Tijdens onder andere de receptie en het trouwfeest kunnen we u en uw gasten voorzien van lekkernijen naar keuze. Hierbij staat kwaliteit altijd voorop, of het nou een bescheiden versnapering betreft of luxe delicatessen. In De Pandoer verzorgen we eveneens diners voor bruiloften. Doordat we de keuken in eigen beheer hebben, kunnen we aan vele wensen voldoen, bijvoorbeeld voor gasten die vegetarisch, glutenvrij, koosjer of halal willen eten. We verzorgen zowel diners voor kleine groepen als grote gezelschappen, waarbij we natuurlijk met al uw wensen en voorkeuren rekening houden.

Acht Zalen staan tot uw Beschikking voor uw Trouwfeest

huwelijk 008 300In De Pandoer hebben we de beschikking over maar liefst acht zalen die we kunnen gebruiken voor een receptie, diner en feest. Als u ervoor kiest om uw gehele bruiloft bij De Pandoer te vieren, kunnen we ons goed voorstellen dat u niet de hele dag in dezelfde zaal wilt blijven. Daarom staan alle zalen tot uw beschikking en kunt u bijvoorbeeld een receptie in een andere zaal houden dan het diner en het feest. Iedere zaal heeft een eigen grootte, sfeer en karakter. Onze zalen, inclusief sfeerfoto's, vindt u onder het zalenmenu boven deze pagina.

We hebben diverse zalen die geschikt zijn voor een trouwfeest in de avond. Zo hebben we ten eerste de Spiegelzaal, een van onze meest authentieke zalen. Deze grote zaal heeft een Gaudí-stijl die, samen met de vele houten versieringen, de zaal een warme en gezellige sfeer geeft.

De Spiegelzaal beschikt over een groot podium, waar een band kan spelen, maar ook een DJ terecht kan. De zaal heeft een dansvloer die we naar wens zo groot of klein kunnen maken als u maar wilt.

Een andere zaal die zeer adequaat is voor een huwelijksfeestavond is onze Basiliek zaal. Deze zaal kunnen we omtoveren tot een ware disco, inclusief loungebanken, grote beamerwand en sfeervolle verlichting. Voetjes gaan gegarandeerd van de vloer en de Basiliek zaal staat garant voor een knalfeest.

Naast deze twee grote zalen, zijn er verscheidene andere zalen binnen De Pandoer die geschakeld kunnen worden aan de grote zalen. Zo kunt u er dus voor kiezen om uw bruiloftsfeest in een van de grote danszalen te houden, maar tevens een kleinere en rustigere zaal te reserveren, waar gasten even rustig kunnen zitten en kletsen.

Ook tijdens het avondfeest van uw bruiloft staat onze keuken uiteraard tot uw beschikking om de inwendige mens te verzorgen. Hier zullen we wederom met uw voorkeuren en wensen rekening houden en of u nu voor een bescheiden versnapering of luxe delicatessen kiest, wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van alle hapjes van hoge kwaliteit is.

Hotel en parkeergelegenheid voor de deur

Recht tegenover De Pandoer ligt het hotel Huys van Heusden, dat ruimte biedt voor 24 gasten. Hierdoor hoeft u na een geslaagde en onvergetelijke dag alleen maar de straat over te steken en de bruidssuite van dit hotel te betrekken. Ook uw gasten kunnen natuurlijk een kamer reserveren in het Huys van Heusden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het gehele hotel te reserveren voor uw bruiloft.

Een overnachting in het Huys van Heusden is eveneens ideaal als u de ochtend na uw bruiloft samen met enkele gasten wilt ontbijten. Dit kan zowel in het hotel zelf als in De Pandoer uiteraard. Sommige van onze gasten organiseren graag een bruiloft over twee dagen, waar de wettelijke en kerkelijke huwelijksvoltrekking op verschillende dagen plaatsvindt. Sommige gasten kiezen ook weleens om de receptie en het feest op twee verschillende dagen te organiseren. Wat u wensen voor uw bruiloft ook zijn, door de mogelijkheden bij De Pandoer en de nabijheid van Huys van Heusden, zijn we zeer flexibel om aan deze wensen te voldoen.

De Pandoer ligt aan het marktplein van Heusden, dat ruime en gratis parkeergelegenheid biedt voor u en uw gasten.

Zoals u kunt lezen hebben we alles in huis om van uw huwelijksfeest een succes te maken. We helpen, zover u wilt natuurlijk, mee met het plannen van uw unieke bruiloft. Hierbij houden we rekening met al uw wensen en met uw budget uiteraard. We dragen gastheerschap en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel en wat voor soort bruiloft u ook wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat u op uw trouwdag onbezorgd kunt genieten. We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften en zijn daarom het adres voor een bruiloft in Noord-Brabant. Door onze ligging in het oosten van Brabant, zijn we ook een populaire locatie voor bruiloften nabij Eindhoven en Helmond, maar ook voor trouwfeesten nabij Limburg, zoals Venlo en Roermond.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie over een huwelijksfeest in De Pandoer, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op 0493-691918 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan