witblok 1440 100

Enoteca is een Italiaans woord met een Griekse oorsprong, dat letterlijk wijnopslagplaats betekent. Een Enoteca in Italië is echter een speciaal type wijnhandel. De sfeer en uitstraling van een Italiaanse Enoteca importeren wij naar Nederland met onze Enoteca ruimte in De Pandoer. Ons Italiaanse vertrek is aangekleed met stijlvolle wijnrekken, die een verscheidenheid van topwijnen herbergen. Deze zaal is uitermate geschikt voor een wijnproeverij of chic diner.

Klik op een van onderstaande foto's voor een vergroting

IMG_8595 IMG_8605 IMG_8629 IMG_8820 IMG_9213

Enoteca Wijnproeverij in Noord-Brabant

Als u een wijnproeverij wilt organiseren op een mooie locatie in Brabant, dan is deze zaal ideaal. Bij De Pandoer zijn we in staat diverse proeverijen te organiseren, waaronder natuurlijk een wijnproeverij. Hierbij maakt u onder leiding van een deskundige vinoloog kennis met een serie heerlijke wijnen. U zult uitleg krijgen over het productieproces van de verschillende wijnen en informatie over het wijngebied. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde druif, of een wijn uit een bepaald gebied, dan houden we hier rekening mee. Natuurlijk past een Italiaanse wijnproeverij uitstekend in de Enoteca ruimte, maar we zijn in staat diverse wijnproeverijen te organiseren, met wijnen uit zowel de oude als nieuwe wereld.

In De Pandoer organiseren we verscheidene drankproeverijen en meer informatie hierover kunt u vinden op onze proeverijenpagina.

Chic en Luxe Diner

Deze ruimte leent zich tevens uitstekend voor een luxe diner. In De Pandoer hebben we de beschikking over een eigen keuken met professionele koks, die een heerlijk en chic meergangen diner voor u kunnen bereiden. Op onze arrangementenpagina vindt u de verschillende dinerarrangementen die wij aanbieden. Hierbij kan u tevens een goede inschatting maken van de kosten van een diner en krijgt u geen verrassing na afloop. Als u speciale wensen heeft voor een diner, dan zorgen wij hiervoor. Doordat we onze keuken in eigen beheer hebben, zijn we zeer flexibel en kunnen we ons aanpassen aan de wensen en voorkeuren van onze gasten.

Tijdens uw gehele diner staan onze obers en serveersters tot uw beschikking zodat u niets tekort komt. Bij De Pandoer dragen we gastheerschap hoog in het vaandel en ons doel is om u een heerlijke en onbezorgde ervaring te bezorgen. De Enoteca ruimte is populair voor huwelijksdiners, waar het bruidspaar in een elegante en rustige omgeving kan dineren met de daggasten. De Pandoer biedt ruime mogelijkheden voor het vieren van een bruiloft en deze kunt u vinden op onze bruiloftspagina . Deze chique ruimte is eveneens populair voor zakendiners, waar gasten in een chique ambiance kunnen genieten van hoogstaande gerechten.

Een dinerarrangement in deze ruimte kunt u naar wens combineren met een leuke activiteit binnen of rondom De Pandoer. Zoals u al kon lezen, verzorgen we verscheidene proeverijen, maar we organiseren tevens leuke workshops en quizzen in De Pandoer. In de omgeving van De Pandoer organiseren we eveneens leuke outdooractiviteiten, zoals een golfclinic en koningschieten. Al onze activiteiten kunt u vinden onder het activiteitenmenu. Als u zelf een leuk idee heeft voor een groepsactiviteit, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en dan gaan wij dit voor u organiseren.

Als u interesse heeft om de Enoteca zaal te reserveren voor een wijnproeverij, diner of andere activiteit, dan kun u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons bellen op 0493-691918 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u vragen heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan