witblok 1440 100

HR bramvanoosterhout.nl 25 web2

Onze Palazzo zaal heeft een stijlvolle en strakke inrichting. In deze zaal waant u zich geheel in een eigentijds en modern paleis. De Palazzo zaal voelt bijna on-Nederlands aan en als u deze zaal binnenloopt, waant u zich in het buitenland. We kunnen we de zaal naar wens indelen met stijlvolle dinertafels, statafels, stoelen en krukken.

De Palazzo zaal is onder andere ideaal voor een chic diner. De zaal is groot genoeg om een grote groep te herbergen, maar we kunnen de zaal ook zo inrichten dat deze geschikt is voor kleinere gezelschappen. In De Pandoer hebben we de beschikking over een eigen keuken en professionele koks die voor u een topmaaltijd kunnen verzorgen. Doordat wij dit in eigen beheer doen, kunnen we rekening houden met al uw wensen op culinair gebied, zoals wensen voor vegetarisch en glutenvrij eten. Naast een diner is deze kamer natuurlijk eveneens geschikt voor een uitgebreide brunch of lunch.

De Palazzo zaal heeft een eigen bar, waar ons personeel u van drank kan voorzien. Daarnaast zullen onze obers en serveersters gedurende uw gehele aanwezigheid tot uw dienst staan.

Ideale ruimte voor bedrijfspresentaties

Deze stijlvolle, ruime zaal is eveneens geschikt voor presentaties, bijvoorbeeld een bedrijfspresentatie. De Palazzo ruimte beschikt over een verhoging die uitstekend als een podium voor presentaties kan dienen. In dit vertrek hangt tevens een beamer die u hiervoor kunt gebruiken.


Zaaltip: Neem ook eens een kijkje in onze Basiliek! Een van onze meest populaire zalen!


header 1312 001

De Pandoer biedt eveneens de mogelijkheid om een bedrijfspresentatie te combineren met workshops en andere activiteiten in en rondom De Pandoer. Op onze website kunt u verscheidene leuke workshops en teambuildingsactiviteiten vinden. Als u zelf een leuk idee heeft voor een workshop of activiteit, dan is dat ook mogelijk en zullen we dit voor u organiseren. We hebben bij De Pandoer jarenlange ervaring in het organiseren van activiteiten en evenementen, waarbij we gastheerschap, een persoonlijke behandeling, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel dragen.

Binnen De Pandoer hebben we in totaal acht zalen, die gebruikt kunnen worden voor activiteiten en feesten. Stel dat u een presentatie wilt houden voor een gezamenlijk publiek en hierna uw publiek op wilt splitsen in verschillende groepen voor een vergadering, workshop of andere activiteit, dan biedt De Pandoer hier uitstekende mogelijkheden voor. Al onze vertrekken beschikken over een beamer, audio-installatie en WiFi-netwerk, die u kunt gebruiken.

Wilt u meer weten?

De Palazzo ruimte is kortom een ideale ruimte voor een brunch, lunch of diner. Daarnaast is dit vertrek zeer geschikt om een presentatie te houden voor een gezelschap, zowel klein als groot. Als u geïnteresseerd bent om de Palazzo zaal te reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons bellen op 0493-691918, of ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u graag meer informatie wilt over deze zaal of u wilt laten informeren over de mogelijkheden voor activiteiten in samenwerking met De Pandoer, neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom in ons zalencentrum zelf om u te laten informeren door ons.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan