witblok 1440 100

 

De Spiegelzaal is een van de meest authentieke en oudste zalen binnen De Pandoer. Deze zaal is in Gaudí-stijl ontworpen met sierlijke, houten lambriseringen en grote spiegels. Hierdoor heeft de Spiegelzaal, ondanks zijn grootte, een warme en ook intieme sfeer. Deze ruimte beschikt over een groot podium, geschikt voor een band of DJ en eveneens over een mooie, grote dansvloer. Hierdoor is de Spiegelzaal ideaal voor grote feesten.

Klik op een van onderstaande foto's voor een vergroting

IMG_8688 IMG_8668 IMG_8676 IMG_8656 IMG_8665 Spiegelzaal_1

Bruiloften en Bedrijfsfeesten in de Spiegelzaal

Deze feestzaal is ideaal voor een trouwfeest. Zoals u al kon lezen, heeft deze ruime zaal een warme en intieme sfeer, ideaal voor een gezellig feest. Op het podium is plaats voor een band of DJ en op de grote dansvloer zullen de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Met ons stijlvolle meubilair kunnen we de ruimte optimaal indelen voor het aantal verwachte gasten, waardoor we een gezellige atmosfeer kunnen creëren voor zowel kleinere als grotere groepen. Als u geïnteresseerd bent in het organiseren van een bruiloft bij De Pandoer of graag hier meer informatie over wilt, dan kunt u die vinden op onze trouwfeest pagina.

De Spiegelzaal is eveneens een uitstekende feestzaal voor een bedrijfsfeest. De Spiegelzaal staat garant voor een gezellig en knallend feest. Deze ruimte beschikt over een eigen bar, waar ons vriendelijke personeel u van drank zal voorzien. Daarnaast hebben we in De Pandoer een eigen keuken, bemand met onze eigen professionele koks. Deze zullen gedurende uw feest of evenement u voorzien van lekkernijen. Dit kan variëren van een bescheiden versnapering of buffet tot een chic diner. Omdat wij de keuken in eigen beheer hebben, kunnen we met al uw wensen rekening houden. Als er gasten zijn die bijvoorbeeld vegetarisch of glutenvrij willen eten, dan zorgen wij hiervoor. Daarnaast zijn we door onze eigen keuken tevens flexibel. Als uw programma bijvoorbeeld uitloopt, dan passen we ons hier simpelweg op aan. De Pandoer biedt uitgebreide mogelijkheden voor bedrijfs- en personeelsfeesten en als u hier meer informatie over wilt, dan kunt u die vinden op onze personeelsfeest pagina.

Zoals u kunt lezen is de Spiegelzaal een ideale zaal voor een bruiloft of bedrijfsfeest, maar ook voor andere feesten natuurlijk. Doordat we binnen De Pandoer beschikken over maar liefst acht zalen, zijn we tevens in staat grote feesten tot maar liefst 2500 personen te organiseren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zowel de Spiegelzaal te reserveren voor een swingend feest, maar ook bijvoorbeeld de Old Oak Pub, waar gasten rustig kunnen zitten en kletsen. Iedere zaal in De Pandoer heeft een eigen unieke sfeer, waardoor u een feest helemaal naar uw wensen kunt samenstellen.

Zoals in al onze zalen is er in de Spiegelzaal een beamer, audio-apparatuur en WiFi-netwerk aanwezig, dat tot uw beschikking staat. Bent u enthousiast geraakt en bent u geïnteresseerd in het reserveren van de Spiegelzaal, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons telefonisch bereiken via 0493-691918, of ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast bent u altijd welkom in De Pandoer zelf in Asten-Heusden. Ook als u graag meer informatie wilt over deze Spiegelzaal in Noord-Brabant, neem dan gerust contact met ons op en wij zullen al uw vragen graag beantwoorden.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan