witblok 1440 100

oosterse kamer 300Wilt u een zaal waar u helemaal tot rust komt en senang voelt, dan raden we onze Oosterse kamer aan. Deze kamer is warm, gezellig, onconventioneel en zeer geschikt voor wat kleinere gezelschappen. Deze feestzaal in Aziatische stijl is erg populair voor familiefeesten en activiteiten.

Beugelbaan

In de Oosterse kamer is een beugelbaan aanwezig, waar u en uw gasten gebruik van kunnen maken. Beugelen is een typisch Zuid-Nederlands spel, dat nog veel beoefend wordt in Noord-Brabant en Limburg. Het doel van het spel is om met een houten schop een zware bol door een ring, oftewel de beugel, te spelen. Dit spel is leuk voor zowel jong als oud en we staan elke keer weer verbaasd over het fanatisme van de deelnemers. Het gehele spel staat onder leiding van een van onze medewerkers, die na afloop een leuk presentje aan de winnaar zal uitreiken.

Meer informatie over deze activiteit kunt u vinden op onze beugelarrangement pagina.

Bar en Grill

Aan de zijkant van de Oosterse kamer bevindt zich zowel een bar als een grill. Vanuit hier verzorgen we de inwendige mens. U kunt kiezen voor een BBQ of grillbuffet, waarbij een van onze professionele koks voor u aan het werk gaat. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een Oosters buffet, helemaal in de stijl van deze ruimte. Binnen De Pandoer beschikken we tevens over een eigen keuken, waar we voor u maaltijden kunnen bereiden, variërend van versnaperingen tot een luxe diner. Doordat we onze keuken in eigen beheer hebben, kunnen we rekening houden met al uw wensen en voorkeuren.

Combineren met activiteit of andere feestzaal

Binnen en rondom De Pandoer verzorgen we een grote verscheidenheid aan activiteiten, zoals diverse wandel- en fietstochten door de landelijke omgeving van de Peel, een golfclinic of klootschieten. Al onze activiteiten kunt u vinden onder het gelijknamige menu en als u zelf een idee heeft voor een leuke happening, dan gaan wij ons best doen om dit voor u te regelen. Na een leuke activiteit kunt u in de Oosterse kamer gezellig napraten onder het genot van een drankje, hapje of dus zelfs een compleet diner.

In De Pandoer zijn maar liefst acht zalen beschikbaar voor feesten en activiteiten. Deze zalen kunnen aan elkaar geschakeld worden en zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om voor uw gezelschap een feestzaal te reserveren, zoals de Palazzo feestzaal  of Spiegelzaal, en tevens de Oosterse kamer, waar gasten rustig kunnen zitten en kletsen. We zijn zeer flexibel hierin en proberen het u en alle gasten naar de zin te maken. Onze andere zalen kunt u vinden onder het zalenmenu.

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van de Oosterse kamer of wilt u meer informatie over deze ruimte, neem dan gerust contact met ons op. Als u vragen heeft over de activiteiten die wij organiseren of de mogelijkheden om een feest te geven over meerdere zalen, dan informeren wij u hierover graag.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier, of ons bellen op 0493-691918.

U kunt tevens ons bezoeken in ons zalencentrum in Asten-Heusden, waar we u onder het genot van een kop koffie rustig zullen vertellen over wat De Pandoer u kan bieden.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan