witblok 1440 100

 

In onze Franse Straat ruimte waant u zich in de Parijse wijk Montmartre. Deze wijk, gelegen op een hoge heuvel in Parijs en onder andere bekend van de Sacré-Coeur, is een bruisende buurt, met kunstenaars, gezellige cafeetjes en knusse restaurantjes. Deze unieke Parijse sfeer hebben we naar De Pandoer gebracht met sfeervolle terrasjes, echte klinkers, gevels van typisch Franse winkeltjes en Parijse straatverlichting. Hoewel deze zaal in De Pandoer ligt, lijkt het alsof u op een zwoele zomeravond in Montmartre bent beland.

Franse Straat _2 Franse Straat_7 Franse Straat_8 Franse Straat_9      

Diner in Franse stijl

De informele, intieme sfeer van deze zaal leent zich uitstekend voor een gezellig, ongedwongen diner. In de Franse Straat kunnen we een lopend buffet verzorgen, maar ook een luxe meergangen diner. We beschikken in De Pandoer over een eigen keuken met professionele koks, die voor u een heerlijke maaltijd kunnen bereiden. Omdat we onze maaltijden in eigen beheer bereiden, zijn we zeer flexibel en kunnen we met allerlei voorkeuren rekening houden, zoals wensen voor een glutenvrije of vegetarische maaltijd. Door de romantische ambiance in de Franse Straat, is deze ruimte eveneens zeer populair voor een huwelijksdiner. De Pandoer is een officiële trouwlocatie en biedt uitgebreide mogelijkheden om een bruiloft te vieren. Meer informatie hierover vindt u op onze huwelijksfeestpagina.

Wilt u de Montmartre beleving compleet hebben, dan kunnen we creatieve straatartiesten voor u laten optreden, zoals schilders en straatmuzikanten.

Ontspannen genieten na een leuke activiteit

De Franse Straat is een ideale zaal om een hapje en drankje te doen na een leuke activiteit. Binnen en rondom De Pandoer verzorgen we een grote verscheidenheid van groepsactiviteiten. Zo verzorgen we bijvoorbeeld in samenwerking met Golfbaan Het Woold een golfclinic, kunt u bij het gilde in Asten koningschieten of kunt een klootschietparcours afleggen rondom de nabijgelegen visvijvers. In De Pandoer verzorgen we eveneens diverse groepsarrangementen, zoals workshops, quizzen en proeverijen. Natuurlijk is de Franse Straat zaal uitermate geschikt voor een wijnproeverij, waarbij u onder leiding van een vinoloog kennis maakt met enkele aangename wijnen.

Feest over meerdere zalen

Dit Franse vertrek is ook een veelgebruikte ruimte voor een feest over meerdere zalen. In ons partycentrum beschikken we over acht feestzalen, die aan elkaar geschakeld kunnen worden. Op deze manier is het voor grote groepen mogelijk om een feest met meerdere sferen te organiseren. Een populaire combinatie is de Franse Straat samen met de Palazzo zaal en het theatercafé Tante Sien.

In de Palazzo zaal kan dan lekker gedanst worden, in het Tante Sien café schallen de meezingers uit de speakers en in de Franse Straat kunnen gasten even rustig zitten en kletsen. Op deze manier kunt u een feest organiseren, waarbij alle gasten het naar de zin hebben.
Heeft u interesse om de Franse Straat voor een lunch, diner, borrel of feest te reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons bellen op 0493-691918, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook als u vragen heeft, bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor activiteiten en arrangementen in en rondom De Pandoer, dan kunt u gerust contact met ons opnemen en staan we u graag te woord.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan