witblok 1440 100

De Basiliek is de discozaal van De Pandoer. Deze ruimte beschikt over een ruime dansvloer, grote beamerwand, relaxte loungebanken en hoog plafond, waardoor deze zaal een ware danstempel is. Als u een swingend feest wilt geven, dan is de Basiliek een garantie voor succes. In deze Brabantse discotheek voor onder andere bedrijfsfeesten en trouwfeesten, zal niemand stil kunnen blijven staan.

Klik op de foto voor een vergroting

basiliek001 basiliek002 basiliek003  
basiliek005 basiliek006 basiliek007 æ

Discotheek huren voor uw feest

Als u in Noord-Brabant of nabij Limburg een discotheek wilt afhuren, dan hoeft u niet verder te zoeken! De Basiliek is een stijlvolle en chique discotheek, waar het dak er geregeld af gaat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze dansruimte zeer in trek is. We regelen een professionele DJ voor u, die zal zorgen dat de voeten van de vloer komen. Als u overigens een voorkeur heeft voor een bepaald soort muziek of themafeest, dan regelen wij dit natuurlijk voor u.

De Basiliek zaal beschikt over een eigen bar, waar we u van drankjes kunnen voorzien. Ook zullen tijdens uw feest onze obers en serveersters rondlopen om uw van dienst te zijn. Vanuit onze eigen keuken in De Pandoer kunnen onze professionele koks heerlijke versnaperingen voor u bereiden. Omdat wij de keuken in eigen beheer hebben en onze eigen koks in dienst hebben, zijn we zeer flexibel en kunnen we met uw wensen rekening houden. Als u dus speciale wensen of voorkeuren heeft op het gebied van hapjes, dan zullen wij dit voor u regelen.

Onze Basiliek discotheek is zeer gewild bij personeelsfeesten en trouwfeesten. Bij De Pandoer bieden we verschillende arrangementen aan voor deze feesten, die u op onze feest arrangementen pagina kunt vinden. Bij De Pandoer zijn we in staat de kosten van uw feest vooraf te berekenen, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Als u interesse heeft om bij ons een feest te organiseren, dan nodigen we u persoonlijk uit om de wensen van uw feest te bespreken. Bij De Pandoer vinden we gastheerschap, een persoonlijke aanpak, kwaliteit en flexibiliteit zeer belangrijk en ons doel is om onze gasten een onvergetelijke en onbezorgde dag te bezorgen.

De Basiliek zaal kan verbonden worden met andere feestzalen in De Pandoer. Op deze manier is het voor grote groepen mogelijk om een feest te organiseren over meerdere zalen. Ieder van de acht zalen in De Pandoer heeft een eigen unieke sfeer. Zo kunt u bijvoorbeeld een dansfeest geven in de Basiliek en tegelijkertijd een feest in een van de rustigere zalen, waar gasten op hun gemak kunnen zitten en praten.

In en rondom De Pandoer hebben we een groot aanbod van groepsactiviteiten die goed te combineren zijn met een feest in de avond. Voor bedrijfsfeesten kunnen we onder andere leuke teambuildingsactiviteiten organiseren. Als u zelf een idee heeft voor een activiteit, dan kunt u dit bij ons aangeven en dan gaan wij dit voor u proberen te regelen.

Zoals u kunt lezen, doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Als u interesse heeft om de Basiliek, onze discotheek in Noord-Brabant en nabij Limburg, te reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons bellen op 0493-691918 of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u vragen heeft of graag meer informatie wilt over het organiseren van een evenement bij De Pandoer, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan