witblok 1440 100

Een mooie locatie, lekker weer, gezellige mensen en lekker eten en drinken. Voor velen is dit ultiem genieten en ook het gevoel van de zomer. Wilt u een feest organiseren en uw gasten op culinair gebied verwennen en verbazen, dan zal de Foodtruck van De Pandoer u bekoren. Met onze foodtruck komt een restaurant naar u toe en het mooie is dat onze foodtruck geheel zelfstandig kan functioneren!

De Foodtruck: een restaurant op wielen

Een foodtruck is een mobiele keukenwagen, oftewel een restaurant op wielen. De foodtruck is in Nederland bezig met een opmars, nadat foodtrucks in de Verenigde Staten al jaren erg populair zijn. Deze trend is dus overgewaaid naar Nederland, waar foodtruck festivals als paddenstoelen uit de grond schieten. De Pandoer heeft echter al ruime ervaring met een eigen foodtruck, waarmee we reeds 10 jaar lang ervaring hebben op feesten en evenementen.

De Pandoer staat voor klasse, kwaliteit en gastheerschap en dat bieden met onze mobiele keuken ook op locatie. Onze foodtruck is een volwaardige keuken, waarmee we een grote verscheidenheid aan gerechten kunnen bereiden. Onze professionele koks kunnen in de foodtruck helemaal naar wens werken en bereiden in de keukenwagen net zo lekkere gerechten als in De Pandoer zelf. Een voordeel van onze foodtruck is dat deze geheel zelfstandig werkt, zelfs als er op de locatie geen water of elektriciteit aanwezig is. Hierdoor kunnen we overal en altijd voor een lekkere maaltijd zorgen.

Bij De Pandoer staan de wensen van onze gasten voorop en dat geldt natuurlijk ook voor onze foodtruck. Aangezien onze foodtruck service compleet in eigen beheer is, kunnen we onze gerechten geheel op uw wensen afstemmen en hierin zijn we erg flexibel. Zo kunnen we in onze mobiele keuken onder andere maaltijden bereiden uit de Hollandse, Italiaanse, Franse en Aziatische keuken. Hierbij kunnen we variëren van een bescheiden hap tot een chic diner. Denkt u bij een foodtruck aan een vette hap? Natuurlijk zijn we in staat een lekkere puntzak friet of pizza klaar te maken, maar met onze foodtruck bereiden we ook mooie en gezonde maaltijden. Tevens zijn we in staat rekening te houden met persoonlijke wensen, bijvoorbeeld op vegetarisch gebied. Populaire foodtruck arrangementen zijn onder andere het walking dinner, de barbecue en picknick de luxe. Bij al onze foodtruck arrangementen garanderen we kwalitatief hoogwaardige en natuurlijk heerlijke gerechten.

Foodtruck voor al uw Feesten en Festivals

 

Met onze foodtruck verwennen we al jarenlang gasten op diverse feesten en festivals. De foodtruck is dan ook ideaal voor een bedrijfsfeest, familiefeest, bruiloft of sportevenement. Heeft u een mooie en bijzondere locatie in gedachten voor een feest en wilt u uw gasten culinair verwennen, dan is onze foodtruck ideaal. Zoals we reeds schreven, werkt onze mobiele keuken overal en dus ook op bestemmingen waar geen stromend water of elektriciteit beschikbaar is. Hierdoor kunnen we de foodtruck bijvoorbeeld midden in een weiland of bos parkeren en toch heerlijke gerechten bereiden.

De Pandoer Foodtruck is zelfstandig te huren, maar ook in combinatie met onze andere arrangementen. Zo bieden we eveneens complete catering aan voor feesten. Hierdoor kunnen we dus de gasten niet alleen van lekkere maaltijden en hapjes voorzien, maar zijn we in staat een heel feest voor u te organiseren. Met De Pandoer heeft u één aanspreekpunt als u een feest wilt organiseren en omdat we alles in eigen beheer doen, kunnen we op alle gebieden met uw wensen rekening houden. Meer informatie over onze cateringdiensten vindt u op onze catering pagina. Op onze website vindt u tevens mogelijkheden om samen met De Pandoer een bedrijfsfeest of bruiloft te organiseren.

Naast een lekkere maaltijd en een spetterend feest, kunnen we ook een leuke activiteit voor uw gasten organiseren. De Pandoer biedt diverse leuke groepsactiviteiten, zoals workshops en quizzen. Onze groepsactiviteiten kunt u eveneens op onze website vinden. Heeft u zelf een mooi idee voor een activiteit, dan zullen wij dit samen met u organiseren en ervoor zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijke dag beleven. Ook als u een thema in gedachten heeft, dan zullen we ervoor zorgen dat uw ideeën in de praktijk worden gebracht.

Dé Foodtruck van Noord-Brabant en Limburg

Onze keukenwagen is al jarenlang een begrip in Brabant en Limburg. Bij De Pandoer staan kwaliteit, flexibiliteit en gastheerschap voorop en met onze foodtruck bieden we deze kernwaarden ook op locatie. U kunt onze foodtruck zelfstandig huren, maar we zijn tevens in staat een compleet feest of evenement te organiseren, inclusief drank en activiteiten. Hierbij stemmen we ons menu en onze services af op uw behoeften en doordat De Pandoer alles in eigen beheer doet, hoeft u slechts met één partij samen te werken. Een ander voordeel hiervan is dat wij u de kosten van onze foodtruck en aanvullende arrangementen vooraf kunnen berekenen. Hierdoor zijn uw kosten dus overzichtelijk en krijgt u geen vervelende verrassing achteraf. Een overzicht van onze feestarrangementen vindt u op onze arrangementenpagina

Wilt u onze foodtruck huren of heeft u vragen over de foodtruck, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of ons bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan