witblok 1440 100

In ons partycentrum bieden we diverse drank proeverijen aan. Een proeverij is een ontspannen activiteit waarbij u meer leert over een bepaalde drank. Al onze proeverijen staan onder leiding van een expert, die meer over de achtergrond kan vertellen van de diverse dranken en u zal uitleggen waar u op kunt letten bij het proeven.

Wijnproeverij

Onder leiding van een ervaren vinoloog maakt u kennis met diverse wijnen. U zult uw smaakpapillen aan het werk zetten en via een scoreformulier kunt u aangeven welke smaken u proeft en hoe lekker u de wijn vindt. Ondertussen zal de vinoloog u vertellen over de achtergrond van de desbetreffende wijn, zoals het gebied waar deze vandaan komt en het productieproces. Zowel rode, witte en rosé wijnen komen voorbij. Als u echter een voorkeur heeft voor een bepaalde soort wijn of wijn van een bepaalde streek, dan zullen wij dit voor u proberen te regelen. U hoeft overigens niet aangeschoten te raken van onze proeverijen, want bij elke proeverij is het mogelijk de drank alleen te proeven en niet door te slikken.

Bierproeverij

In onze bierproeverij zetten we u verschillende speciaal bieren voor. Een expert zal u enthousiast uitleg geven over het brouwproces van het specifieke bier. We bieden een standaard bier proeverij, maar als u een specifieke bierproeverij wilt (bijvoorbeeld Belgische bieren of trappistenbieren), dan zullen we dit voor u proberen te regelen. Het leuke aan bier is dat er zo veel verschillende soorten en merken zijn dat er altijd wel een onbekend bier bij zal zitten.

Whiskyproeverij

Voor de mensen die van sterke drank houden, bieden we een whisky proeverij. U zult kennis maken met Schotse whisky, en Ierse en Amerikaanse whiskey. Een whisky expert zal u vertellen over de geschiedenis en het productieproces van de verschillende soorten whisky's. Met een whiskyproeverij in onze Old Oak Pub zult u het gevoel krijgen dat u even niet meer in Nederland bent, maar in een echt Engels café.


Onze drankproeverijen zijn een leuke activiteit voor bedrijfs- en personeelsfeesten. Omdat onze proeverijen in De Pandoer zelf plaatsvinden, zijn deze uitstekend te combineren met andere activiteiten. Zo zijn onze proeverijen bijvoorbeeld te combineren met workshops die na elkaar of tegelijkertijd gehouden kunnen worden. Daarnaast kan een proeverij aansluiten op een van onze diner en feestarrangementen die we tevens op De Pandoer aanbieden. Op deze manier kunt u een compleet bedrijfsfeest naar wens samenstellen!

Onze proeverijen zijn ook populair bij vriendengroepen en vrijgezellenfeesten. Proeverijen zijn een rustige en gezellige activiteit die ook weer te koppelen zijn aan arrangementen binnen of rondom De Pandoer.

Ons Partycentrum ligt in Asten-Heusden is het oosten van Noord-Brabant, niet ver van Limburg. Als u dus een drankproeverij in Brabant of Limburg zoekt, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wilt u een proeverij reserveren of meer informatie over een proeverij, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bellen op 0493-691918.

Een heerlijke dag...

Wat hebben wij genoten van ons huwelijksfeest in De Pandoer. Het was helemaal top. Bedankt!.

Evenlien Janssen Helmond

Vind je de Pandoer leuk?

Close

Like ons dan